Hjem > Nyheter > Innhold

Tre Skap Garderobeskap Materiale

Sep 26, 2017

Wooden Cabinet Garderobeskap materiale

Garderobeskap er en av de viktigste møblerne i soverommet vårt, spesielt for kvinner, med en perfekt garderobe er noe å være glad for. Så den egendefinerte garderoben ok? Hva er de vanlige garderobeskapmaterialene? Med Xiaobian sammen for å forstå det

Egendefinert Garderobeskap - High Density Board

Det er mange tilpassede garderobematerialer, hvorav høy tetthetskort er en av de tilpassede garderobeskapmaterialene. Høy tetthetskort er laget av trefiber eller annen plantefiber som råmateriale. Etter matlaging blir det malt i en liten fiber og deretter tilsett riktig mengde lim, i et visst trykk og trykk for å undertrykke trykket, slik at bruksområdet ut av klesskapet Materiell styrke, høy tetthet, høy tetthet brett har blitt hovedmaterialet av tilpasset garderobe.

Egendefinert Garderobeskap - Sponplate

Sponplaten, vi ser vanligvis sponplaten. Sponplate i produksjon av tre blir behandlet til små partikler for partikkelbehandling, og deretter tilsett riktig mengde lim, men også under et visst trykk og temperatur for å undertrykke, slik at tettheten av partiklene produsert ikke er veldig høy, styrken av sammenligning Små enn høy tetthetskortet blir verre, men prisen på partikler vil være relativt billig. Egendefinert Garderobeskap Materiale - Melamin Board

Melaminbrett er det vi ofte ser, mange møbler brukes til produksjon av melaminbrett, vi kaller det også trebaserte paneler. I produksjonsprosessen ble den første melaminkartongen direkte presset i Baowei hvit og tetthetskort laget av. Imidlertid bør melaminplater deles inn i E1- og E2-nivå, som er et tegn på formaldehydutslipp.

Custom Wardrobe Material - MDF

MDF er også kjent som MDF, vi velger MDF er hovedsakelig for å sjekke om kvaliteten på kvalifisert, miljøoverholdelse, som er svært viktig. Generelt er de profesjonelle garderobepersonellene valgt ut i samsvar med nasjonale teststandarder for miljøvernark, ved valg av tilpasset garderobemateriale når den første ser på virksomheten, er det ingen nasjonal myndighet i avprøvningsavdelingen i plateprøverapporten eller det relevante test sertifikatet, den generelle må nå E1 nivå eller mer.

Tilpasset garderobemateriale - massivt tre

Massivt tre er et tilpasset garderobemateriale i det mest miljøvennlige, massivt tremateriale er delt inn i mange typer, hvorav: elm. Eik, eik, teak, furu, hvit furu, lindetre, aske, bjørk, ferskenkjerne, gull Phoebe, etc., har hver type massivt tre materiale forskjellige egenskaper. Men hver type massivt tre materiale er veldig miljøvennlig, da trenger vi i henhold til egne preferanser for massivt tre tilpasset garderobemateriale for å gjøre et valg.