Hjem > Nyheter > Innhold

Wooden Cabinet Det dekorative mønsteret på hovedoverflaten

Sep 04, 2017

Wooden Cabinet Det dekorative mønsteret på hovedflaten

Spør to for å se tre slå fire lukter. Ifølge eksistensen av et blandet fenomen i det virkelige treet garderobe markedet, hvordan skal forbrukerne velge den virkelige tre garderoben? Eksperter har listet flere viktige skritt for forbrukerne. Først må du sørge for at garderoben er "massivt tre" og hvor tetthetskortet brukes; For det andre, se på overflaten av hovedmaterialet som skapdør, sidebrett, arr er inne og ute tilsvarende, når nødvendig spenne en knapp for å se om overflaten er satt opp. Med hånden å slå på treet, gjør det massive treet en mer skarp lyd, mens den kunstige platen er lav. Den siste og viktigste er å lukte garderoben. Mest massivt tre har aroma av trearter, furu har ingen smak av furu, bai har ingen lys duft, kamfer har ingen åpenbar kamfer smak ... Men fibrøst brett, tetthetskort kan ha sterkere skarp lukt, spesielt i skapets dør eller skuff , de to er lett å skille fra. Hvis du vil vite om klesskapet er ekte, unngå å bli utro, og bruk mye penger. Du må begynne med kunnskapen om ekte trevirke. For tiden på markedet er det to typer massivt tre garderobe i grov grad: en type er ren massivt tre garderobe, garderobe alt materiale er massivt tre, inkludert skap dør, side plate er laget av rent ekte tre, ikke bruk noen annen form for kunstlag. Som er i flertallet med ekte tre som går sammen i en massiv tre garderobe, hovedsakelig basert på de virkelige blokkene uten feil i ekte treplank er svært sjelden, er det laget av ren naturlig massivt trebryst også dyrt. Et annet er imitasjon massivt tre garderobe, det vil si se ut fra utseendet på det naturlige kornet av tømmer, håndtak og farge og glans og massivt tre garderobe identisk, men er faktisk laget av massivt tre og menneskeskapte brettet, rammen bruker den virkelige tre, sidepanel, hylle mv. brukte to underfirmaer som heter havn overlappede particleboard og medium density fiberboard (MDF).

Det er tre hovedkategorier av "falskt massivt tre" i markedet. Den første er den vanligste: Et lag med massivt tre limt på overflaten av garderoben, som ser veldig ut som et massivt treverk, men med en kortere levetid enn en massiv tre garderobe. Dette er den vanligste forfalskningsformen og er relativt lett å identifisere. Fordi det er en overflate, er klessens overflate tydelig, men uregelmessig, for- og baksiden av garderoben stemmer ikke overens. Når forbrukerne kjøper, kan de lett identifiseres ved å observere dem nøye.

Den andre typen praksis er at "fingerplaten" som skal behandles ved dypbearbeiding av massivt tre, er laget av massivt treverk, og da kan det være mer bedrager i utseende. Noen forretningsmenn bruker det berømte hodet til en dyrebar brystkasse, selger det som kalles rent massivt trebryst, faktisk er hjelpematerialebruk en annen slags relativt billig tre, fiskedragonblandet perle. Kjøperen tror ofte at hele garderoben er laget av dette dyrebare treet og koster penger.

Og den tredje kategorien er de siste triksene i markedet som forbrukerne knapt kan oppdage. Denne typen negativ og positiv brystet refererer til å møte forskjellig korn, selv refererer til plukke opp posisjonen til kornet ikke er tilsvarende, negativt og positivt triks er tømmerbehandling er tynn refererer til platen, platen er i midten av alle slags av kryssfiner eller ulike trebiter.