Hjem > Nyheter > Innhold

Tre skap Råmateriale

Aug 10, 2017

Tre skap Råmateriale

Garderobe er avgjørende for hver familie, og er et viktig medlem av familien av møbler. Det er ikke bare for eierens liv å gi en god bekvemmelighet, mer er kvaliteten på hjemmeliv og smak. Så hvordan skal vi velge en garderobe, vi er under dagens garderobemarked, den vanligste massivt tre garderoben som et eksempel for å se garderoben for å kjøpe det som trenger å ta hensyn til det?

Massiv tre garderobe er hovedkomponenten av metallplater og maskinvare tilbehør, funksjonelt tilbehør. Og som utgjorde styret i hele massivt tre garderoben 90% eller mer, så det faste tre garderobeskapet direkte påvirker garderoben er bra eller dårlig.

Garderobe, det første hjemmet tilpassede tre garderobe merkevare, åpnet den innenlandske high-end garderobe markedet, mye av tre garderobe business fancy cashmere avdelingen av fortjenesten, har sluttet seg til den opprinnelige garderoben for å teste vannet, men mange av dem har sviktet i slutten, det er få eksempler på suksess. Garderobe har alltid vært for de generelle ønsker å bli med i den opprinnelige garderobeskapets garderobeskap for å minne på følgende fire punkter:

1, råvaren på dagens hjemmemarked er lettere å bulk kjøp av plate tre arter bare gummi tre, furu, som er vanskeligere å kjøpe tre arter, og disse to lett å kjøpe veden er ikke et godt råmateriale for fremstilling av tre garderobe. Garderoben er ikke noe av dette, de har disse store tømmerreserver i lageret, og lagring av tre er hovedsakelig produksjon av tre garderobeskap av høy kvalitet, der det er mange sjeldne trearter.

2, produksjonskapasitet

Produksjonen av finérskapet er komplisert, og dette fører til en lengre produksjonssyklus av finéret tilpasset skap, lav produktivitet, som også gjør den generelle virksomheten motet. Bare fra fremme av klesskapets egen produksjonskapasitet, fra teknologi, utstyr, personell, teknologi og andre aspekter for å forbedre.

3, lav kvalitet halvfabrikata

Et annet stort problem er at bearbeiding av logger for en garderobeprosessprosess har høyt krav, mange garderobesektorer tørker behandling av råvarer mislyktes, noe som resulterer i deformasjonssprengning, og den generelle virksomheten har ingen måte å bære avfallet på halvfabrikata Avfall av produkter Av kostnaden, og bruken av halvfabrikata som ikke er i ferd med å redusere tapet, reduseres et direkte resultat av kvaliteten på den opprinnelige garderobeskapet.