Hjem > Nyheter > Innhold

Wooden Cabinet Natural Texture

Oct 27, 2017

Tre Skap Naturlig tekstur

Med tidenes fremgang, vises flere og flere multifunksjonsprodukter i de forskjellige familier. For eksempel: soverom møbler merkevare overordnede garderobe. Det er ikke bare for våre klær å gi et sted, men gjør også soverommet mer lyst og rent.

Møbelplattform for soverommet er den viktigste delen av sammensetningen av massivt trepartikler, plantefiber og andre komponenter, dersom denne delen ikke er miljøvennlig og sunn, og at denne platen ikke snakker om miljøvern og helse.

Se graden av miljøvern lim

Det er ikke noe problem med platen selv, det avhenger av om miljøvernet av limet. Platene behandles, og limes deretter med lim, limer miljøbeskyttelsen og tykkelsen til en viss grad, bestemmer også platenes miljøytelse. Dommekriterier er å se om produsentene ikke har formaldehydlim og deteksjon av fri formaldehydinnhold av metallplater.

Soveromøbler merkevare skap dør tykkelse er full av tykk, høy nok høyde. Skyvedører med tre, det beste valget 10 mm eller 12 mm tykt ark, bruk sterk, stabil, holdbar; litt verre vil bruke 8 mm tykk, det er relativt tynt, ubøyelig. Dørhøyde bestemmes om installasjonen til taket krever en enkelt platehøyde på 2,8 meter over taket.

Om døren og grensen er ensartede og ensartede. Front-line merke dørramme, dør fra de samme produsentene, fargelinjene kan oppnås konsekvent, støtter enhet. Og diverse garderobe er ofte lappeteppe, kan bare finne lignende fargeplate. For det første er den naturlige miljøvern, som er den største funksjonen i massivt tremøbel, massivt tremøbler i behandlingen av produksjonsprosessen, og de av trebaserte panelmøbler, sammenlignet med mengden lim, ganske liten. Mengden plast med effekten av miljøbelastningen av nivået på møbler. Og massivt tre møbler brukes i naturlig tre, slik at det er mer miljøvennlig.

For det andre, ren massivt tre møbler hedge funksjon. Samtidig for å få hjemmet til å bringe "skog atmosfæren", som er populært i high-end forbrukere velkommen. Dens fordel er å reflektere den naturlige: naturlig tekstur, skiftende form, møbeloverflaten kan generelt se det vakre tremønsteret

Tre. Lang levetid, vanligvis ca 9 ganger de andre tallerkenmøbler, kan bruke 20 til 30 år eller så, redd det gode eller enda lenger. (For eksempel: før de gamle møbler som brukes i hundrevis av år har)

For det fjerde, massivt tre puslespill maling, overflaten er ikke Patchwork og lameller av det ujevne fenomenet, som er alles misforståelse, det refererer til delen av de åtte kortene er solid. Men også i den langsiktige bruken av de fysiske egenskapene til de aller beste. Så i bruk og tekstur av farge, er det rent puslespill dekorative plate mer egnet for bruk av møbler og dekorative funksjoner.