Hjem > Nyheter > Innhold

Vedlikehold av trekabinett

Oct 18, 2017

Tre Skap Fuktighet vedlikehold

Oppdaget i de regntunge dagene, spesielt i sørsiden av været, kan det oppstå tilfelle av hjemmet garderobeskapet, når en gang er garderobeskapet, er det nødvendig å betjene rett tid, slik at mugg er mer alvorlig, noe som medfører garderobeskader, da , når Når garderoben moldy, hvordan å gjøre det? Lær deg på noen måter: For det første vil molden i hjemmet føre til noen luftveissykdommer. For å unngå denne situasjonen kan du sette noe tørkemiddel i skapet, suge bort overflødig fuktighet i skapet, slik at garderobeskapet tørrere. Samtidig kan vi sette noen appelsinskall i skapet, men også kunne motta effekten av smak og miljøvern, men vær også oppmerksom på vindusventilasjon og ventilasjon. Etter at vi vanligvis bruker den våte moppen til slutt, men også ta hensyn til vindusventilasjon.

For det andre er luften lett å støpe mild, så kan vi sette litt frisk lime hjemme, ikke bare effektivt hindre våt, og effektiviteten av desinfeksjon. Hvis fuktigheten i skapet er for tung, kan du sette wolframlampen i skapet, åpne den i det våte, effektivt redusere fuktigheten i skapet, hold garderoben tørr.

For det tredje, klesskapet moldy, må vi først være oppmerksom på stedet der den lange molden er ren, generelt kan den tørkes med tørre papirhåndklær, eller børst med en tørr børste, det myke stedet å rydde opp. Hvis børsten ikke er ren, tørk den med en fuktig klut på linjen, det kan ofte være veldig lett å fjerne moldy.

For det fjerde, hvis du finner en mugg, i tillegg til mugg med en klut for å rengjøre, må vi også pusse igjen i lakken ovenfor, slik at den effektivt kan forhindre den lange mugg. Mugg er for det meste forårsaket av malingsproblemet, så vi kan også bruke regnskogen etter rengjøring, og deretter rengjør kluten med en ren klut. Våren har nettopp blown, "tilbake til sør" synes å ha fulgt. Etter hvert som temperaturen gradvis plukket opp, økte luftfuktigheten, vi følte seg gradvis tåken fylte atmosfæren. Den ene til å vende tilbake til sør, innendørs lett på grunn av varm og fuktig luft og forekomsten av "vann" fenomen, noe som resulterer i våt, ikke bare klær er ikke lett å tørke, husholdningsvarer er også lette å miste skade. På dette tidspunkt, som daglig bruk av møbler, er garderobe på forhånd fuktighetsvedlikehold spesielt viktig. For klesskapet selv kan ta fuktighetsmålinger:

1, ved kjøp av et bakplane, skilt fra klesskapets vegg, kan du effektivt unngå overdreven fuktighetsinfiltrasjon. Hvis hjemmet har blitt kjøpt uten en backlash garderobe, tilbake til sør når garderoben kan flyttes til en viss avstand fra veggen, ikke ved siden av veggen.

2, kjøp av et skap eller et høyt gulv i garderoben, ellers kan du gå tilbake sør for garderoben på bunnen av installasjonen av vanntette matter for å styrke fuktsikker funksjon.

Det sies at når du installerer garderoben på baksiden og på bunnen av pastaen, er Zhenzhu Mian også en god fuktighetssikret tiltak, for ikke å installere skapet av små partnere kan det være lurt å prøve.

Tips for fuktighetssikkerhet fra omverdenen:

1, hvis du er klar over at du kommer tilbake til sør, for å lukke dørene og vinduene i tide for å redusere utendørs varm og fuktig luft inn i garderobedørene selvfølgelig, bør du lukke for å hindre fuktighetsinntrenging av klær.