Hjem > Nyheter > Innhold

Tre skap tilpasset redigering

Jul 13, 2017

Tre Skap Skreddersydd redigering

Egendefinert redigering

For å forstå det massive treet garderobe å bygge, først til garderobe hvor behovet for å finne ut, er du forberedt på å lage en garderobe i inngangen for å gjøre din vakre garderobe eller trenger en stor sko, eller du vil bygge for soverommet En rad Av skap, du må bygge garderoben i henhold til størrelsen og den faktiske bruken du trenger. Samtidig må du vurdere hele plassen for å bestemme garderobens innvendige ramme, og hvis den er plassert ved inngangen, Flytt døren for å redusere hindringene som døren forårsaker, har disse tingene ikke en god vurdering , For å kunne begynne å forberede skapet, kan det brukes av klesskapet.

På samme tid, i noen hjørner, eller i noen soverom, er garderoben også brukt som en avskjæring, den generelle bruken av partisjon, alle tilhører rommet til det større huset, denne gangen kan vi sette klesskapet til toppen av Stilen, stor, plass til å imøtekomme mer, men også se bedre ut til å se noen, men det må være en god belysning i gulvet i øverste etasje, hvis lyset er for mørkt, vil utvilsomt gjøre en del av lyset ikke kommer inn, Er ikke bidrar til vår vanlige bruk av rommet.

Velg behovene til folkets garderobe, vi må forberede seg på å bygge opp størrelsen på garderoben, og hver type garderobestørrelse vil være annerledes, det viktigste er å i henhold til egne behov og graden av skjønnhet å se størrelsen på Klesskapet, kan vi først Referanse til størrelsen på hver ferdig garderobe, i henhold til eget hjem for å sammenligne den faktiske situasjonen, så ut av klesskapet kan være vakrere. Under normale omstendigheter, hvis vi velger å gjøre det, er det generelle garderobeskapet, det er generelt en enkelt kabinettbredde på ca 0,8 meter, og høyden på to meter to, i dypet inn i dypet, må vi vurdere installasjonen av mobil Dører eller Ye-dør, den generelle hvis installasjonen av mobildører, inn i dybden av behovet for 0,65 meter, og hvis vi vil installere hengseldøren, for å sette en del av lengden for å installere hengseldøren, vil du bare Trenger null M, under normale omstendigheter, spiller vi motstand, det er best å ikke være mindre enn disse størrelsene, for å unngå at tiden går ut, ser den generelle garderoben ikke bra ut, men det kan også oppstå klær og skap eller skap ofte duggle De

Hvordan velge massivt tre garderobeskapmateriale, massivt tre garderobemateriale Vi kan kjøpe ferdigstøbt massivt tre i markedet, etter å ha kuttet bruken av erfarne tømrere, kommer det direkte til massivt tre for å finne fabrikken kutting, og deretter bruke sine egne spon , Vanligvis i vår av boligdekorasjonen, kjøp av massivt tre på den. Selvfølgelig er massivt tre og massivt tre i pris og kvalitet også svært forskjellige, vi kan i henhold til deres egen økonomiske styrke og kreve å velge. Henvis til noen av våre favoritt merkevare garderobe å følge bygningen er et godt valg, og kan legges til i det indre vi ønsker noen av innstillingene. Garderobe for å skape en god, det vil si neste ordre og børste lakk, og det er ikke vanskelig for tømmermesteren, men i skapet på døren vil du forfølge en vakkerere effekt, det er best å velge å kjøpe på markedet. Vi kan gå til noen av renoveringen tilfelle å velge klesskapet.

Identifikasjon av redaktører

Kvaliteten på prosessen, prisen på massivt tre, har en direkte innvirkning på nivået på massivt tre møbler priser. Så velg massivt tre møbler, se først på materialet. Slik som mahogny, er forskjellige trepriser forskjellige. For eksempel palisander relativt sett, prisen er bedre enn rosentre. Røde bøk, importerte røde bøkpriser vil være mye høyere enn den innenlandske røde bøk. En annen hvit eik, lønn, teak, aske, eik, elm og Zamu klasse. Jo høyere grad av massivt tre som brukes, desto bedre er prosessen, desto høyere blir prisen på sine møbler. Generelt sett, i form av pris, samme type tre, er alle solidtemøbler prisene mye høyere enn prisen på imitert treverk og trebaserte panelmøbler. Men noen gode håndverk, stil, nyhetens tallerkenmøbler kan også være langt mer enn de tøffe råstoffmøbelprisene.