Hjem > Nyheter > Innhold

Wooden Cabinet Ifølge Apartment Space

Aug 25, 2017

Wooden Cabinet Ifølge leiligheten plass

God kvalitet garderobe og dekorasjon kan utfylle hverandre

Med den vesentlige forbedringen i levestandarden, er vi i økende grad ivrig etter å forbedre leveforholdet, trenger hjem forbedring mer og mer personlig, raffinert, stil. Kjøpet av tre garderobe er det første trinnet i hjemmedekorasjon, hvis tre garderoben valget ikke er bra, vil ikke bare påvirke oppfølging dekorasjon, etter at hjemme livet vil være plagsom.

Wooden garderobestørrelse er ikke valgt, hjemmekontakt rotasjon

Wooden garderobe er en stor møbler i familien, dekorasjonen bør være fast bestemt på å plassere plasseringen, og deretter i henhold til størrelsen på plassen for å matche riktig størrelse på tre garderobe. Tre garderobe hvis størrelsen på feil, oppfølging vil stå for stedet, blokkere synlinjen, påvirker plasseringen av andre møbler plassert, det er spesielt stygg stygg. Inntil dekorasjonen er fullført, vil hjemmekonstruksjonen bli rotet.

Tre garderobestil er ikke valgt, familiemiljøet er ubehagelig

Ulike stiler av tre garderobe i utseende av modellering, farge mønstre, dekorative håndverk på forskjellen, hvis den moderne enkle vind soverommet til en retro luksus tre garderobe, hvitt-basert miljø, tre garderobe er lys rød, Qi Ikke ute av tune, som et harmonisk bilde av en dråpe blekk. Bak den flotte tre garderoben, kan ikke løse den visuelle følelsen av konflikt, stor ond natur.

Wooden garderobe skreddersydd er ikke bra, dekorasjon ødelagt en gang

Skreddersydde tre garderober må skreddersys etter størrelsen på rommet, når størrelsen på måleforstyrrelsen, vil tre garderoben ikke passe når den er installert. Spesielt tilpasset inn i veggen garderoben, feil størrelse, må du endre størrelsen på tre garderoben, og selv den andre delen av renoveringen og renoveringen, ikke bare tidkrevende og arbeidskrevende, har blitt installert hjem vil møte "ødelagt fase".

Tre garderobe er også godt å snakke om hvilken fin dekorasjon

Dekorasjon er en viktig begivenhet i livet, tre garderobe er et symbol på livskvalitet, prisen bør ikke være om vår beslutning, riktig tre garderobe og den generelle dekorasjonen kan utfylle hverandre. Valg tre garderobe foretrukket.