Hjem > Nyheter > Innhold

Tre Seng Massivt Tre Materialer er brukt

Sep 26, 2017

Tre Seng Massivt tre materialer brukes

Massivt tremøbler analyse

Dagens møbler marked, hundrevis av varianter. Blendende utvalg av møbler, eksponering som forbrukerne egentlig ikke kan starte, er det vanskelig å dele hva som er rene massivt tremøbler, som er imitertre, som er massivt trefinermøbler, og som er tallerkenmøbler. Fra materialet enda vanskeligere å skille mellom. Wood House Small Series til noen av relevant informasjon om massivt tre møbler ble integrert for å lette tilgangen til venner døren. Ufullstendig sted, men håper også at alle lagt til.

Først massivt tre møbler

Massivt tre møbler er laget av naturlig tre møbler, møbler, kan overflaten generelt se den virkelige tekstur av tre. Det inkluderer ikke bare folks inntrykk av mahognimøbler, det er mange andre massivt treverk som brukes til å lage møbler. For tiden finnes det to typer massivt tremøbler, en er rent treverk, møbler, alt tømmer er massivt tre, inkludert skrivebordet, skapdøren, sidepanelene er laget av rent treverk, ikke bruk noen annen form for kunstlag. Pure massivt treverk på prosessen og materialkravene er høyt, massivt trevalg, tørking, finger, lappeteppe og andre krav er svært strenge. Hvis en prosess som ikke er streng, liten sprekkdannelse, kombinert med løsningen, store deler av møbler deformasjon, så vel som ikke kan brukes. Den andre er etterligningen av massivt tremøbler, det vil si fra utseendet på tre naturlige tekstur, følelse og farge og massivt tremøbler, akkurat det samme, men faktisk kombinasjonen av massivt tre og trebaserte paneler laget av møbler, slik som som sidepaneler, hyller, Vinylboard eller medium tetthetsfiberplate, dører og skuffer er laget av massivt tre. Denne prosessen sparer treet og reduserer kostnadene. Så prisen er mer akseptabel. For det andre, massivt tre møbler (rene massivt tre møbler) Fordeler og ulemper:

Massivt tremøbler (rene massivt tremøbler) Hovedfordelen er at alt materiale ikke er gjenbehandlet naturmaterialer, bruk ikke møbler laget av tremøbler. Stil enkel og naturlig, relativt mer miljøvennlige råvarer for å møte folk tilbake til naturen av de psykologiske tremøbler, er den viktigste ulempen lett å deformere, vedlikehold vanskeligere. Slik som ikke kan la solen direkte eksponering, ikke overkjøle for varmt, for tørt og fuktig miljø på massivt tre møbler er ikke hensiktsmessig; Hvis ikke brukt i oppmerksomheten, er hyppig bytte av klimaanlegg forårsaket av endringer i temperatur og fuktighet for stor, til og med kvalifiserte massivt tremøbler. Noen ganger vil det bli deformasjon, sprekker fenomenet; kan sies at uansett hva slags tre, jobbe hvor elegant, det er vanskelig å unngå disse problemene. I tillegg er massivt tremøbler vanligvis brukt lim, ferdige produkter vanligvis ikke kan rives, flytting er ikke veldig praktisk.