Hjem > Nyheter > Innhold

Tre Seng Massivt Tre Tilpasning er Industri Trend

Jul 13, 2017

Tre Seng Massivt tre tilpasning er bransjens trend

I de siste årene er tilpassede soverommet møbler merket i bransjens raske vekst, det er sine personlige og skreddersydde funksjoner som for eksempel fange forbrukerens "hjerte", for møbelbransjen, med tilpassede møbler i bransjen mot markedsøkningen, har blitt en Nytt vekstpunkt for forbruk, fremtidig utvikling av en stor plass. Dette er en ny industri, er å gi forbrukere og kunder et helt sett hjemmebesparende massivt treprodukter, den overordnede løsningen. Sovemøbler tilpasset er basert på materiale, farge, stil som hovedlinje, gjennom hjemmebesøk design, produktdesign (kjøkken bad, indre dør, gulv, etc.), møbler design og alle andre design linker, for å oppnå fra Design og utvikling til produktet og deretter til konstruksjonen, Fra arkitektur, dekorasjon til produktet av systemet med personlig tilpasning av de samlede hjemme-løsningene.

Tilpasset soveromsmøbler til dekorasjonen for å gi bekvemmelighet: For det første må enhet av materiell stil, en person for å oppnå sitt ideelle hjem, være utformet for å løse dette problem av enhet, er den overordnede utformingen. Massivt tre tilpasning i landet har en lang historie, massivt tre tilpasning i Kina er hovedsakelig reflektert i den kinesiske dekorasjonen, sammen med den innenlandske high-end dekorasjon mer og mer, mer og mer nær den internasjonale mote stil, ideen er mer Og mer åpen, Forbruket nivå og forbruk vaner er mer og mer med de internasjonale standarder, det kinesiske folk fra tidligste med arbeiderne gjort til nåværende massivt tre tilpasset fabrikk tilpasning, noe som indikerer at det kinesiske folket en etterspørsel etter forbrukere, massivt tre tilpasning Er fremtiden dekorasjonsindustrien En vanlig trend.

Solid wood tilpasning er bransjestrenden, men det er ingen industristandard. Bransje tilpasning konsept av massivt tre, den virkelige profesjonelle å gjøre tilpassede produkter bare noen få, det er bare noen få utenlandske markeder og store prosjekter, og nå fortaler å gjøre det grunnleggende merkevare av massivt tre er laget før tre dører, skap , Tre Gulv, trapper, møbler og andre produsenter å gjøre etter utvidelsen av produktet, kvaliteten på gode og dårlige, og andre massivt tre tilpasset design konsept, prosess struktur, støttende teknologi er fortsatt ikke moden, er gradvis bedre.

Massivt tre tilpasset hjem forbedring er et relativt komplisert produkt av bransjen, som dekker et større utvalg, og profesjonelle produsenter enn amatørprodusentens produktutvidelseslinje er lang, og produktet er fullt utstyrt. Gjør solid tre tilpasset dekorasjon design må holde tritt med dette, men produksjon av produkter er også viktig, om ikke i dette designproblemet, så vil profesjonelle massivt tre tilpassede dekorasjonsprodusenter ikke være på dette prosjektet, bare denne brønnen, den neste rekkefølgen Er viktig å ha liten eller ingen feil. Massivt tre tilpasset hjem forbedring er high-end kunder, hvis det er for mange problemer, så lett føre til betydelige konflikter. Alle vil sikkert at deres egen ting er det beste, og i valg av massivt tremøbler, alt håp om at de kan bruke de minste pengene, velger du eget merkevare av massivt tremøbler. Xiaobian å lære forbrukerne å identifisere markedet for det neste trikset.

Markedet er mer vanlig "false pure solid wood" tilnærming har tre kategorier. Den første kategorien er den vanligste: I møbeloverflaten limes et lag med massivt trepasta, fra overflaten og rene massive tremøbler er svært liknende, men levetiden er kortere enn massivt tremøbler. Dette er en av de vanligste forfalskningsmetodene, og det er relativt enkelt å identifisere. Fordi det er finér, møbler overflaten korn klar, men uregelmessig, møbler, kan tekstur av front og bak ikke korrespondere. Forbrukerne på kjøpstidspunktet, så lenge nøye observasjon, kan du enkelt skille det fra.

Den andre typen praksis skal behandles ved dyp prosessering av massive treverk sydd fra "fingerplaten" som et massivt tremøbelsubstrat, og deretter i utseendet av massivt trepasta, mer villedende. Noen forretningsmenn heter navnet på et dyrebart tremøbler, selger de såkalte rene massivt tremøbler, faktisk er bruken av hjelpemateriale et annet relativt billig tre, blandede fisk øyne. Jeg vet ikke detaljene til kjøperne tror ofte at hele møbler er laget av dette verdifulle treet, sparte penger.