Hjem > Nyheter > Innhold

Tre Seng Velg fem stykker av massivt tre møbler

Jul 27, 2017

Tre Seng Velg fem stykker massivt tre møbler

Velg fem stykker massivt tre møbler

1. Velg detaljene kan ikke ignoreres

Trær er veldig viktig

Først og fremst for å avgjøre hva massivt tre møbler, fordi det er virkningen av råvarekvalitet og pris på nøkkelfaktorene. Massivt tre møbler bruker vanligvis bøk, hvit eik, aske, elm, catalpa tre, gummi tre, eik og mahogny møbler, det første valget av rosentre, kyllingvinger, palisander. Forbrukerne er best å kjøpe merkenavn varer, slik at både for å sikre kvaliteten på varer, men også å nyte den gode servicen.

Tekstur bør være vanlig

Bestem om møblene er virkelig en solid tre oppfinnelse, et lite triks er å undersøke korn og knuter. Hvis en garderobe i skapet ser ut som en merking, så samsvarer retningen til denne markeringen, se motsatt side av døren til de tilhørende merkene, dersom merket sammen er merket som en solid tredør og vice Versa er det hykleri. Tilsvarende, når du undersøker arret, ser døren til de to arrene ikke tilsvarende.

Tre bør være utmerket

Den primære kraften til møbler, som kolonnen, som forbinder kolonnen mellom laststangen på bakken, bør ikke ha store knuter eller sprekker. Konstruksjonen er robust, strukturen kan ikke være løs, ikke tillat ødelagt tonn, brutt materiale. Møbler på valg av trebaserte panelkomponenter bør implementeres kantbehandling, en rekke tilbehør for å installere mindre stykker, manglende negler, gjennom negler. Sammen åpner møbler døren, skuffen, undersøke treet er ikke kjedelig, tekstur er ikke stram, delikat, er ikke en skarp lukt.

Maskinvare for å være stabil

Kontroller møbelfunksjonen, avhengig av at skuffen ikke er robust og robust, i det indre ikke strammer skruen. Skal også trekke skuffen, aktiviteter på skrivebordet, dørene og så på noen for å sikre den enkle og nøyaktige tilkoblingen.

Alt for å være vakkert

Massivt tremøbler for å ha sikkerhet og stabilitet, når de to dørene åpner 90 grader, trekker hånden forsiktig fremover for å sikre at kabinettet ikke kan ta initiativ til å vippe fremover, med lyset på møblene eller på øvre hjørne av turen. Siden, prøv at møblene ikke er robuste. I tillegg til hånd berøre utseendet på møbler, nøye kontrollere utseendet er ikke glatt, spesielt for å kontrollere føttene og andre deler er ikke grov, maling er ikke ensartet og så videre.

2. Innkjøpsmøbler bruker ofte feil

Første pusset opp for å kjøpe møbler igjen

Skal se på møblene, etter at møblene er tilpasset dekorasjonens individualitet, så og planleggere er også enklere utveksling, planleggere basert på eiere av personlighetens personlighetskala, tilpasset dekorasjon og litt strøm og bytt posisjon, så lastet Ut Rolle og møbler mer koordinering, møbler, skjermskala og mer rimelig.

Eksentrisk tykk og tykk

Tykke og tunge møbler på butikken ser atmosfæren, men familiens plass er liten, legg på så veldig korte møbler. Møbler er å møte dagens behov og forbedre dagens kvalitet, oppfinnelsen av et varmt og komfortabelt hjem, la dagen vi slapper av, frigjør trykket. Dumme møbler kan ikke gi oss å ta med disse, kan bare gi oss Tim blokk.