Hjem > Nyheter > Innhold

Tre Seng Naturtre

Sep 15, 2017

Tre Seng Naturlig tre

Hva gjør massivt tremøbler så populære

Massivt tre møbler er laget av naturlige tre møbler, møbler, kan overflaten generelt se tekstur av tre. For tiden er det to typer massivt tremøbler på markedet, en er tremøbler, møbler, alt tømmeret er rent tre, inkludert skrivebordet, skapdøren, sidepanelene er laget av rent tre, ikke bruk noe annet trebaserte paneler eller tetthetskort klistremerker. Den andre er etterligningen av massivt tremøbler, det vil si fra utseendet på tre naturlige tekstur, følelse og farge og massivt tremøbler, akkurat det samme, men faktisk er det en kombinasjon av massivt tre og trebaserte panelmøbler, slik som som sidepaneler, hyller og så videre Fineer finér eller medium tetthet fiberplate, dører og skuffer er laget av massivt tre klistremerker. I de senere årene er massivt tre møbler mer og mer populære, i tillegg til mennesker og følelsen av forandring, er det et forhold, hovedsakelig massivt tremøbler seg selv fordel.

Brand massivt tre møbler fordeler

For det første er den naturlige miljøvern, som er den største funksjonen i massivt tremøbel, massivt tremøbler i behandlingen av produksjonsprosessen, og de av trebaserte panelmøbler, sammenlignet med mengden lim, ganske liten. Mengden plast med effekten av miljøbelastningen av nivået på møbler. Og massivt tre møbler brukes i naturlig tre, slik at det er mer miljøvennlig.

For det andre, ren massivt tre møbler hedge funksjon. Samtidig for å få hjemmet til å bringe "skog atmosfæren", som er populært i high-end forbrukere velkommen. Dens fordel er å reflektere den naturlige: naturlig tekstur, skiftende form, møbeloverflaten kan generelt se det vakre tremønsteret

Tre. Lang levetid, vanligvis ca 9 ganger de andre tallerkenmøbler, kan bruke 20 til 30 år eller så, redd det gode eller enda lenger. (For eksempel: før de gamle møbler som brukes i hundrevis av år har)

For det fjerde, massivt tre puslespill maling, overflaten er ikke Patchwork og lameller av det ujevne fenomenet, som er alles misforståelse, det refererer til delen av de åtte kortene er solid. Men også i den langsiktige bruken av de fysiske egenskapene til de aller beste. Så i bruk og tekstur av farge, er det rent puslespill dekorative plate mer egnet for bruk av møbler og dekorative funksjoner.

Beslektede tagger: merkevare massivt tre møbler

I det fuktige været vil ikke bare vår kropp bli påvirket, merket av massivt tremøbler er det samme. Massivt tremøbler er lett å fuktige, spesielt nå har Dali gått inn i Futian, våt og varm, møbler, hvis ikke riktig herdet, er det lett å støpe, og dermed redusere levetiden til møbler. Her skal du snakke om hvordan du opprettholder et godt miljø i massivt tremøbler i det våte treet.

I dag er det mange merker av massivt tremøbler på fabrikken etter en streng tørking, men dette betyr ikke at det ikke kan være fuktighet. For å håndtere massivt tremøbler på vanndråpene kan du dyppes i en tørr klut på et lite massivt tre rengjøringsmidler, slik at rengjøringsmidler kan dannes i massivt tremøbler, et lag av beskyttende film, en viss grad av organisering av vanndampinntrenging.

Brand massivt tre møbler etter fuktigheten er lett å hovne moldy. I denne situasjonen kan det være lurt å sette et sted i soppens muggen, eller den tørkede teen går inn i gasbindposen til hjelp for å eliminere muggen. For det andre, i fredstid, men også på møbler som er belagt med et tynt lag av høy kvalitet, lett voks, som å tørke det samme læret forsiktig, tørk det skinnende ut. Dette holdt ikke bare massivt tremøbler, men økte også lyset.