Hjem > Nyheter > Innhold

Tre seng i valg av materiale

Aug 10, 2017

Wooden Bed I valg av materiale

Først, se på materialet av massivt tre

Massivt tre har mange forskjellige materialer, forskjellige materialer, massivt tre senger prisene er svært forskjellige, fordi vanlige forbrukere er vanskelig å skille mellom massivt tre til slutt hva slags materiale, kule eksperter for å fortelle deg en enkel måte å identifisere treet hardhet og tre Mønster, jo høyere hardhet av tre, jo mer vakre tre, jo mer dyrebare materialet, jo høyere pris.

For det andre, kontroller om massivt tre sengen er massivt tre

Når valg av forbrukere kan se på tilsvarende plassering av mønsteret og arr-krysset, er det tilsvarende, se på sengen utenfor kroppen av et mønster, se på den tilsvarende posisjonen på baksiden av det tilsvarende mønsteret, dersom den tilsvarende brønnen, det er rent tre; Og så se på siden av sengen siden av stedet for arret, og så på den andre siden for å finne ut om det er et tilsvarende mønster; endelig se på om fargene på massivt tre, den virkelige massive treflaten er generelt dårlig farge. Tredje, se om massivt tre sprekker, arr, insekt øyne, mugg, så lenge det er flere tilfeller, vil de ikke kjøpe.

Fjerde, sjekk sengetøyet for å se om det er fast.

God massivt tre seng, brukes til å koble tungen og sporet, etc., i det lokale bærer et relativt stort sted, men også bruken av skruer og beskyttelsesblokker, etc. forsterkning. Forbrukere i utvalget hvis du ser en massiv trebunn som helhet, er kun festet med skruer, det er best å ikke kjøpe. Forbrukere kan sitte i sengen vanskelig å hoppe et par ganger, se på sengen vil dukke opp knirkende stemme, hvis det er, er det best å ikke kjøpe.

Fem, lukt fargen på massivt tre seng for å se om det er irriterende lukt, hvis det er irriterende lukt, er det sannsynlig at overflaten av massivt tre seng børsting maling som inneholder formaldehyd overskudd, oppdaget denne situasjonen ikke kjøpe, dette vil produsere kroppen stor skade.

1, naturlig, miljøvennlig, sunt massivt tremøbler avslørte naturlig og original skjønnhet. Massivt tremøbler er så lenge, fra fargenanalysen ligger i sin naturlige trefarge. Tre møbler, både naturlig og ingen kjemisk forurensning, som er veldig sunt mote valg, i tråd med moderne urbane mennesker som taler for de psykologiske behovene til naturen.

100% rene massivt tremøbler etterfulgt av valg av materialer til tømmermøbler i fast tre. For eksempel er hovedtykkene: valnøtt, bøk, teak, lønn, eik, eik, aske, elm, tre, furu, etc., hvorav valnøtt Catalpa tre, aske, bøk, eik er den dyreste. Disse materialene kommer fra naturen, og reflekterer det harmoniske forholdet mellom menneske og miljø, designere elsker å bruke disse materialene, og legger til folkorientert, naturlig-basert moderne designkonsept, det er mer i stand til å tegne mennesker og materialer, mennesker og natur Avstand , gir en følelse av intimitet.