Hjem > Nyheter > Innhold

Wooden Bed Hvordan velge

Jul 01, 2017

Wooden Bed Hvordan velge

Hvordan velge redaktører

Se materiale

Massivt tre har mye materiale, forskjellige materialer, massivt tre senger prisene er veldig forskjellige, fordi vanlige forbrukere er vanskelig å skille mellom massivt tre til slutt hva slags materiale, eksperter forteller deg en enkel måte å identifisere, se hardheten til Tre og tre, tre Jo høyere hardheten, jo mer vakre tre, jo mer verdifulle materialet, jo høyere pris.

Sjekk massivt tre

Når valg av forbrukere kan se på tilsvarende plassering av mønsteret og arr-krysset, er det tilsvarende, se på sengen utenfor kroppen av et mønster, se på den tilsvarende posisjonen på baksiden av det tilsvarende mønsteret, dersom den tilsvarende brønnen, Det er rent tre; Og så se på siden av saksiden av saksen på siden av stedet, og så på den andre siden for å finne ut om det er et tilsvarende mønster; Endelig se om det fulle trefarget, den virkelige massive treflaten generelt er farge.

Se på detaljene

Se om massivt tre cracking, arrdannelse, insekt øyne, mugg, så lenge det er flere tilfeller, vil de ikke kjøpe.

Sjekk rammen

God massivt tre seng, brukes til å koble tungen og sporet, etc., i det lokale bærer et relativt stort sted, men også bruken av skruer og beskyttelsesblokker, etc. forsterkning. Forbrukere i utvalget hvis du ser en massiv trebunn som helhet, er kun festet med skruer, det er best å ikke kjøpe. Forbrukerne kan sitte i sengen hardt et par ganger, se på sengen vil dukke opp knirkende stemme, hvis det er, er det best å ikke kjøpe.

Lukt,

For å se om det er en stimulerende lukt, hvis det er irriterende lukt, er det sannsynlig at overflaten av massivt trebørstefarge som inneholder formaldehydoverskudd, opplever denne situasjonen ikke kjøper, vil dette ha stor skade for kroppen.

Søker tips

Trenger størrelse

Mål størrelsen på din egen romstørrelse, fjern hvor mye du trenger for din egen massivt tre seng. Generell markedsstørrelse er 1,2 meter * 2 meter, 1,5 meter * 2 meter og 1,8 meter * 2 meter seng. Hvis du trenger andre størrelser, kan du be produsentene til å bygge.

Trenger materiale

De viktigste kostnadene for massivt tre seng er prisen på massivt tre råvarer, jo mer dyrebare materialer som brukes, gjorde sengeprisen også høyere. Det er ingen faglig kunnskap om forbrukerne, du kan forstå et slikt prinsipp, jo høyere hardhet av tre, jo vakrere tre, vanligvis jo høyere prisen. Sjeldent tre med palisander, gult palisander, Phoebe, etc., er dette treet en høyverdig kinesisk klassisk møbler vanlig tømmer, markedet har vært vanskelig å finne. Dyrere tre har teak, sur tre, palisander, kyllingvingstre, ananasgitter, ebenholt, bøk, lønn, rød sandeltre, eik og så videre. Andre mer vanlige tre med gummi tre, aske, Liu, furu, gran, Paulownia, elm, eik og så videre.

Se på overflaten

Mange massive tre senger på markedet er under dekke av massivt tre, interiøret er faktisk metallplate, utenfor pasta finér sengen. Dette kan kontrolleres fra overflate tekstur. Overflate tekstur er naturlig, uregelmessig, spesielt overflaten av tre arr, må være massivt tre.

Overflate maling

Massivt tre møbler er den største fordelen er ingen tallerken møbler, formaldehyd, så massivt tre møbler er miljøvennlig, det viktigste er å sjekke det brukte maling. Spør produsenten om et klart malingsmerke, gå online for å se om malingen er miljøvennlig maling; Eller direkte sjekke den aktuelle miljøverndepartementet i produktinspeksjonsbeviset.

Garantikort

Selv om massivt trebunnen er veldig sterk, vil det generelt ikke være noen kvalitetsproblemer, men for å sikre at våre legitime rettigheter og interesser må kreve garantikort for produkter. I dette tilfellet, hvis det er et problem, er garantien bevis.

Til slutt håper vi kan kjøpe favoritt, ekte massivt trebunn. Massiv trebjelke, selv om den er holdbar, men også bygget på grunnlag av forsiktig omsorg, så etter at du har kjøpt møbler til hjemmet, må du lære litt vedlikeholdsrelatert kunnskap, slik at våre møbler for å opprettholde den beste tilstanden.