Hjem > Nyheter > Innhold

Treseng sikringsfunksjon

Aug 25, 2017

Treseng Sikringsfunksjon

1. Naturlig miljøvern, som er den største funksjonen i massivt tremøbler, massivt tremøbler i prosesseringen av produksjonsprosessen, og de trebaserte panelene i forhold til bruken av plast er relativt små. Mengden plast med effekten av miljøbelastningen av nivået på møbler. Og massivt tre møbler brukes i naturlig tre, slik at det er mer miljøvennlig.

2. Massivt tremøbler med sikringsfunksjon. Samtidig for å få hjemmet til å bringe "tre gass", som er populært i high-end forbrukere velkommen. Dens fordel er å reflektere den naturlige: naturlig tekstur, skiftende form, møbeloverflaten kan generelt se det vakre tremønsteret.

3. Lang levetid, vanligvis ca 5 ganger andre tallerkenmøbler, kan bruke 15 år til 20 år eller så.

Den første er furu møbler

Først av alt, furu møbler som furu seng, furu nattbord skap, furu garderobe, etc., furu møbler brukes for det meste furu farge, naturlig farge, for å opprettholde de naturlige kvaliteter av furu, tekstur klart og vakkert, dette er på Furu, på den annen side massivt tre møbler, massivt tre møbler modellering enkel og sjenerøs, full av glatte linjer, fylle en god tekstur, praktisk, holdbar, er hjemmet til det beste valget for livet. Endelig har vi Xin Guiming i furumøbelproduksjonen for behandling av furuskog, fleksibel og pustende, god termisk ledningsevne og vedlikehold av enkle furumøbelvalg, design og produksjon av furuskogsarter. Pine vekst syklus er lang, fine runder, tekstur av tre fleksibel, lav oljeinnhold av trær, og sin egen fordeling av yin og yang jevnt. I tillegg til disse fordelene ved selve materialet, er møbelfabrikken for tørrheten av materialkontrollen meget streng, og krever vanninnhold på ikke mer enn 10%, satt i produksjon, alt materialet lagres i det våte lageret.

For det andre, eikemøbler

Den røde eiketre i eikemøbler har et karakteristisk fjellkorn, og berøringsflaten har en god tekstur; Trematerialet og mønsteret er tydelig forskjellig fra furu og bøk, og de formede røde eikemøbler ser flott ut. Følg av røde eikemøbler, solid tekstur, ferdig produktstruktur firma, lang levetid. Høy klasse, egnet for produksjon av europeiske møbler, den generelle stilen ser jevn atmosfære. Eik tekstur fint, rør hull har mer inntrenging, ikke lett å absorbere vann, korrosjonsbestandighet, styrke, Europa og USA til å bruke den til å lagre rødvin.