Hjem > Nyheter > Innhold

Tre Seng Helse Og Miljøvern

Oct 27, 2017

Tre Seng Helse og Miljøvern

Forskjellen mellom massivt tre møbler seng og jern seng

Verden satt av en Dalian massivt tre møbler Oriental boom, slik at den kinesiske stilen i den vestlige stilen. Selvfølgelig bor i en moderne full av stue, når de kinesiske møbler inn i familien, er det uunngåelig litt ute av tune. Så, hvordan å lage den perfekte kombinasjonen av kinesisk og moderne, blir det et poeng. I tilfelle av

Sofa og stol avføring - Stilig og utsøkt moderne sofa, i stuen ser full av smak. To par parstoler eller offisielle luestoler, det samme kan også være fredelig sameksistens med den vestlige sofaen, ikke bare for å skape en unik orientalsk stil, men også en veldig praktisk funksjon. I restauranten kan det arrangeres 4-8 enkeltsenger uten ledestang med restauranten for å danne et meget kinesisk stil, mens torget eller runde stoler og på grunn av det praktiske å bevege seg, kan du også tjene som kaffe bord. Vindu og skjerm - Moderne mennesker bruker ikke lenger vinduglassene og dørstykkene til å dekorere hjemmet, billig stoffbruk gjør rommet vakkert og sjenerøst, men de vakkert vakkert vindusbrikkene kan også brukes som et lite vindu eller et stort antall av veggdekorasjon, mens det er lett å lage en visuell fokus-effekt. Kinesisk stil skjermen er vakker og elegant, hvis det samme som mellomromintervallet, uansett hvor bra. Blomster og salongbord - gamle tider er par par av symmetrisk skjønnhet, moderne tar selvfølgelig ikke hensyn til disse. Velg utsøkt håndverk, utsøkt mønster av blomster og salongbord, praktisk er også veldig sterk. I tilfelle av

Forskjellen mellom massivt tre seng og jern seng

De to sengene er selvfølgelig de lettest skillebare områdene. Massivt tre seng med de tradisjonelle egenskapene til massivt tre møbler, ikke bare sunn og miljøvennlig, og slitesterk, og dens naturlige trefarge er også populær blant publikum. Jernseng har en solid ramme struktur, i grad av holdbarhet med dens sammenlignbare.

Modelleringsstil

Massiv trebod generell modellering klassisk eleganse, hei på skogsmøbler, gode massivt tremøbler med moderne designkonsept med massiv trebjelke er kombinasjonen av klassisk og moderne perfekt sammen for å bringe hver bruker i avslappede følelser av naturen. Dens overflate er utsatt for det naturlige mønsteret viser høye visuelle effekter. Iron bed moderne stål ramme i designen har også en betydelig plass, skiftende form, mote design, unik følelse av linjen ofte bringe mer sterk moderne skjønnhet, stil er mer moderne.

Funksjonell og praktisk

Massiv trebjelke brukes ofte i utformingen av høykasse, under madrassen er det relativt romslig lagringsplass for den lille størrelsen på de fleste moderne mennesker. Et slikt massivt tremøbel kan gi den ultimate nytelsen, forbedre livskvaliteten , Men har også en veldig høy praktisk verdi, som kalles perfekt. Jernbanen på grunn av rammebegrensningene kan generelt ikke ha slik lagringsplass, det er noe som mangler noe praktisk.

Langsiktig direkte sollys er lett å gjøre treet i vannet ut av balanse, noe som resulterer i sprekker. På samme tid for å opprettholde 40% av den ideelle fuktigheten, bør det være lang tid i det klimatiserte rommet, ved siden av koppen vann, eller med en luftfukter, men også for å unngå hyppig klimaanlegg, noe som resulterer i overdreven temperaturendringer. Ikke overopphetet gjenstander direkte på møbler, men vær forsiktig så du ikke flekker den flyktige væsken, noe som vil skade maling og maling på møbeloverflaten. Vanligvis tørkes med en myk bomull eller en god elastisk børste, metall børste og børster børste. Ikke hver tredje måned vokser sist, ikke på grunn av den vakre og mer voks, dette vil blokkere porene i treet.