Hjem > Nyheter > Innhold

Tre Seng Hardwood Strong

Sep 04, 2017

Wooden Bed Hardwood strong

Massivt tre seng er vanligvis delt hardt og kork, hardt tre kan være bra i flere tiår eller livet; Den tidligere kostnadseffektiviteten er høy, den harde trecenten fint korn og grovt korn, bare elmtre er grovt korn, hvis det er kneadmaling og pensellakk.

Den fine kornet tre er utsøkt og mykt, som jentens hånd kjenner deg, har smaken. Og korkforholdet er ikke høyt, det er ikke høyt, ikke lik hardtre, kutte en negl eller skrue eller jern, vedkledning med lange trekkspiker i kjærlighet, hvis kjærlighetsinsekter er furu, hvit furu er en av de mest tid, kjærlighet og hvis det er en Koreansk furu elsker furuolje, kan ikke brukes til livet;

Hvis det er basswood, er det godt, børstet lyst maling eller penselmaling eller spraymaling, fargen er lys og rund, øynene øye, være dyrere enn furuskog. Vi bør være oppmerksom når vi kjøper. Tips for kjøp.

1. Bestem opprinnelsen til produsenter av massivt trebed

Det er et gammelt ordtak at "det virkelige treet ikke er Yangtse-elven", noe som betyr at når massivt tre senger er laget i sør, vil vanninnholdet i klimaet bli påvirket av klimaet, så det er lett å knekke , deformasjon og så videre. Så når du kjøper, se på opprinnelsesstedet.

2. Vær oppmerksom på om treet er defekt

Manglene i trefelt massivt tre: sprekk, arr, insektøye, muggsprekk: naturen kan ikke kjøpes. Ar: Hvis det er en arr positiv, har også den samme stillingen på røret og arret er i utgangspunktet rask knute, tiden vokste, vil falle, så har møbler av denne typen feil absolutt ikke kan kjøpe. Virkelig tre som navnet antyder er hoveddelen av sengen, med unntak av dekorasjon og tilbehør, resten i trematerialer som tre og menneskeskapte brett laget av en seng, i miljøvernets epoke i samsvar med det vanlige, slik at markedet etterspørselen er veldig stor, men vi ønsker et rasjonelt valg av ekte tre, det følgende er det lille tilrettelegging for deg å introdusere hvordan du sjekker det virkelige treet!

Vi forbrukere kan se sengen når du velger riktig posisjon tilsvarer ar og mønster, den første ser på utsiden av sengen er en slags dekorativt mønster, så se på den tilsvarende posisjonen på baksiden av det tilsvarende mønsteret, hvis det er bra å fortjener, er en ren ekte tre; Så se på siden av sengen, og se om det er et mønster på den andre siden. Til slutt, se om det faste treet har fargeforskjellen, den virkelige treflaten har vanligvis kromatisk avvik. Med den kontinuerlige forbedringen av vår levestandard for massivt trefabrikasjon av massivt trekrav, blir det også mer og mer høyt, selv om vi ofte bruker massivt tre, men vi vet ikke om trevirke-rengjøringsmetode, la under små sminke til deg å introdusere rengjøringsmetoden for ekte tre!

1. Støvfjerning: Fjern støv ofte, siden støv vil gi overflaten av massivt tremøbler hver dag.

2, rengjøring: For å fjerne møbeloverflaten består det av forurensningene i luften, når du lager lampenblått, bruk av flekker og merker, som følge av rester av glass, anbefaler vi bruk av spesiell møbelrenser.

3. Voksing: I tillegg til vanlig støvfjerning må overflaten av tremøbler også vedlikeholdes av voks for å øke ytre estetiske følelse.

Vannmerke: Vannkarakterer tar vanligvis en stund å forsvinne. Hvis det fortsatt er synlig etter en måned, bruk en liten del ren, myk klut med en liten mengde salatolje eller majones for å tørke kornet i retning av vannmerket.

5, skrape: Hvis møbler maler riper, ikke berører trelakk, kan møbler brukes med samme fargeblyanter eller i såret av møbelmaling, for å dekke utsatt bakgrunn, og bruk deretter tynt gjennomsiktig nagellakk er belagt med et lag av kan.