Hjem > Nyheter > Innhold

Singapore møbler Vis kunngjør 2017 datoer, nye programmer

Oct 18, 2016

Showet vil bli avholdt mars 9-12, 2017, på Singapore ExpoSINGAPORE - The International møbler Fair Singapore 2017 Vis tar sted fra mars 9-12, 2017, på Singapore Expo, sammen med 34de ASEAN møbler Vis og innvielses Nook Asia, en hendelse som er rettet mot interiørdesignere som viser en blanding av livsstil møbler og håndverk fra hele verden.

Kjøpere på årets internasjonale møbler Fair Singapore innom en av seriens europeisk-tema tilfelle varer og møbeltrekk utstillere.

Hendelsen designer er ment å både inspirere kjøpere med nytt produkt og merker og også oppfordre samarbeid gjennom ulike nettverk muligheter. Kombinert med både IFFS/AFS, vil arrangementet inneholde en rekke møbler, dekorative tilbehør, tepper og andre innendørs og utendørs møbler fra utstillere fra hele verden.

"En vellykket handel begivenhet innebærer mer enn bare å gi utstillere og besøkende en felles plass til å mingle," sa Ernie Koh, formann i IFFS Pte Ltd "Med det i tankene, og tar i betraktning tilbakemelding fra industrien, vi besluttet at en mangesidig handel begivenhet med en mer variert utstiller profil og design miljø skulle møte forretnings- og kreative behov av deltakerne på IFFS mer tilstrekkelig."

I tillegg vil showet har en ny EU-paviljongen som showet har organisert i samarbeid med europeiske Gateway Business avenyer, en bedrift støtteprogram som skaper muligheter for samarbeid gjennom matchmaking og støttetjenester. Pavilion forventes å huse 50 selskaper fra 28 forskjellige EU-land.

"Europeiske selskaper er kjent for sine gode håndverk og innovative ideer og er ofte kjent som topp trendsettere innen globale møbel," sa IFFS i en uttalelse. "Inkludering av EU paviljongen er ventet å forbedre design kvotienten på Nook Asia."

Vis lanserer også en ny merkevare Franchise paviljongen som henvender til merker ønsker for å utvide deres franchising i Asia og andre deler av verden. Nytt er også en møbeltrekk paviljong som har produkter fra noen av de mest kjente internasjonale leverandørene i dette segmentet, inkludert Alexander & James, Asiades, Bellagio Asia, Hugo barlind Hoong og NS Furniture.The Vis også planer for å kunngjøre andre nye initiativer i nær fremtid. For oppdateringer og informasjon om hvordan du registrerer deg,