Hjem > Nyheter > Innhold

Stue Møbler Vedlikeholdsmetoden

May 27, 2017

Dagligstue Møbler Dagens møbeldesign er faktisk å designe en ny livsstil, jobb, fritid og underholdning. Folk legger merke til stuen møbler, farge og rom dekorasjon koordinering, mens reflekterer eierens temperament og hobbyer. Stue møbler har en tendens til å være enkel, tynn, praktisk, noen stue møbler og til og med pappproduksjon. Dens produktdesign bruker mekanismen, laget av møbler med tilstrekkelig styrke, mens møbeloverflaten belagt med beskyttende maling, etter en spesiell behandling for å løse trykket og frykten for vann to svakheter, slik at møblene har et visst papir Fuktighet, Vann, mugg, anti-moth og andre funksjoner.

Stue Møbler Stue møbler er et vanlig problem med cracking eller krymping. Dette skyldes at møbelmaterialet hardt, tett, for å eliminere det indre stresset på platen, tar lang tid; For det andre i sør av massivt tremøbler på grunn av miljøfaktorer, er materialets fuktighet litt høyere. I de tørre værforholdene i nord etter noen måneder etter at den lokale er utsatt for krymping, er det normalt et fenomen. Etter produsentens gratis garanti, om et år eller så for å eliminere dette fenomenet.

1. Møbler plassert i rommet bør være borte fra døren, vinduet, tuyere og annen luftcirkulasjon sterke deler, for ikke å være direkte sollys;

2. Forsøk ikke å sette i nærheten av vinteroppvarming, for å unngå overoppheting forårsaket av lokal tørrkrymping,

3. For å opprettholde innendørs luftfuktighet, innendørs temperatur opprettholdt ved 25 ℃ eller så, bør fuktighet opprettholdt på 70 ~ 80% mellom sommeren regntiden alltid åpne klimaanlegg for å redusere fuktighet absorpsjon og ekspansjon for å unngå konstruksjonen av tenonstrukturen sydd

4. Hold møblene rene og ryddige, daglig bruk av tørr myk bomullsklut for å tørke av støvet. Skal ikke bruke kjemisk brightener, for ikke å skade filmen klebrig. For å opprettholde lysstyrken på møbelfilmen kan valnøtter knuses, skrelles, og deretter tre lag med gasbind, laget av oljevask, overflaten av oljen, og deretter gasbind til oljepolering.

5. Taiwan møbel panel, for å beskytte filmen er ikke riper, men også å vise tre kunst og håndverk, vanligvis plassert på bordet tykke glassplaten, og i glassplaten og trebord med en liten sucker pute mellom pute. Det anbefales ikke å bruke gjennomsiktig polyetylenkrystallplate;

6. Hvis de mobile møbler, møbler skal bringes til å bevege seg, kan ikke trekkes, for ikke å føre til at den samlede strukturen av møbler løses.

Stue Møbler Hjem stue er ikke bare bruk av gjest, samt å lære, spise, fritid og andre funksjoner, er statusen til hjemmet svært viktig, så vi lever i stuen, kan ikke ha det minste slurvet , Utstyrt med utmerket kvalitet kan ikke bare forbedre Vår smak gjør det også mulig for oss å ha et godt humør for en hel dag, så den rimelige stuen møbeloppsettet, den overordnede stilen, valgmulighetene til stuen er svært viktig.