Hjem > Nyheter > Innhold

Dresssing Table ved hjelp av den moderne stilen

Oct 18, 2017

Dresssing Table Bruk den moderne stilen

Kommode er hjelpeværktøyet vi legger inn i soverommet for å kle på, kommode vi kan bruke til å plassere kosmetikken, installere speilet og vi kan kle på. Custom bedroom dresser er et godt valg, følgende med massivt tre tilpasning for å spesielt forstå det!

Tilpasset soveværelse dresser profil

Dette er en veldig økonomisk utvikling æra, folk på møbler kravene er svært høy, nå kjøpe møbler har ikke hatt mye nye ideer. Tilpassede møbler gradvis inn i folks oppmerksomhet. Spesielt for kvinner, er den tilpassede soverommet kommode favorisert av mange mennesker, tilpasset sovesofa er også dypt rotfestet. Så den tilpassede soverommet kommode til slutt ok? Med Xiaobian å forstå det spesielt!

Tilpasset soveværelse dresser - enkel

Mote enkelt er våre moderne folk til å forfølge en slags møbler produksjon stil, dette er en tilpasset soverom dresser er bruk av mote enkel stil produksjon. Hvilken bruker en lineær form, ved hjelp av en beige og svart blanding, er denne soverommet dresser omrisset meget tydelig. Øvre del av kommode og venstre og høyre side har en skuffdesign, som er praktisk for brukerne å ta. Tilpasset soverom dresser - klassisk

Det er mye sex er mer nostalgisk, den kinesiske klassiske stilmøbler, et mykt sted, at denne stilen skal gjenspeiles i sjarmen til tradisjonelle kinesiske kvinner. Custom bedroom dresser kan velge sin egen stil, du vil tilpasse den klassiske stilen er ikke det. Det er som dette bildet på bordet, som er bruken av mahognyproduksjon, ved hjelp av en symmetrisk struktur, bunnen av stedet der det er føtter, kan vi se design av presisjon, men også sette pris på den strenge utformingen av kinesisk klassisk møbler.

Custom bedroom dresser - Koreansk koreansk stil møbler, er for tiden veldig populær i det kinesiske markedet, på grunn av effekten av den koreanske filmen, har mange også studert koreanske møbler. Custom bedroom dresser kan også velge den koreanske stilen, fra denne effekten på kartet kan vi se at den koreanske stilen tilpasset sovende dresser ser veldig liten og nydelig, vil mengden små stykker av avføringen på benken være klar. Søt reflekteres mest levende. .

Tilpasset soverom dresser - moderne

Skreddersydd sovesofa er laget med moderne stil, moderne stil tilpasset sovesofa ser veldig vakker ut, og er for tiden den mest brukte. Prisen på denne tilpassede sovende kommode er ikke veldig dyr, og bruken av den er en høy grad av miljøbeskyttelsesnivå for produksjon av trebaserte paneler, som er lett å farge, forme egenskaper, så av de fleste forbrukere favoriserer og støtter !

Custom bedroom dresser - praktisk

Hvis soverommet ikke er bra, kan vi velge en praktisk måte å tilpasse soverommet kommode på. Det er slik på kartet over denne soverommet, som er bruk av "lokale forhold" tilnærming, i veggen som strekkes ut av partisjonen, i den ovennevnte produksjonen av noen skuffer og plattformer, kan vi bruke den som en kommode. Denne tilpassede sovende kommode ser ikke bare vakker ut, har ikke nye ideer, og den har også en sterk praktisk funksjon.