Hjem > Nyheter > Innhold

Dresssing tabell kvaliteten på kommoden

Aug 10, 2017

Dresssing tabell kvaliteten på kommoden

Kommodes kjøpe tips:

Første, stilen kommode

Alle har sine egne forskjellige estetisk synspunkt, slik at utseendet til valg som lenge personen som på linjen, men kommodens utseende det beste valget med pensel, så lett å rydde opp, og vil ikke trenge inn kommoden , påvirker dressing utseendet på tabellen. Samtidig kan også være basert på den generelle stilen i rommet for å velge stil med kommoden.

Sekund, speilet i kommoden

Speilet av kommoden i valg av tiden kan ikke bare bare ut som det kan være, kommode speilet må være brettet design, slik at du ser i speilet, kan du se egne ansiktet til de ulike vinklene, tydelig se hvor er problemet med egen makeup.

Tredje, sjekke kvaliteten på kommoden

Kommoder er hovedsakelig laget av menneskeskapte ark, eieren i valg av kvaliteten på sertifikatet å se dem, se på formaldehyd innhold og kvalitet av platen, er det best å lene på kommoden å se hvis det er stikkende lukt , eventuelt kjøper ikke best.

For kvinner er kommoden avgjørende for kjærligheten til ting. Hjem mindre en kommode, følelsen av kvinner som liker litt livets nødvendigheter. Med ord "ingen dårlig kvinne, bare lat kvinne", mer bevis for en kvinne i dressing tidsbruk på energi, det kan sees, kommoden ikke er en unnværlig ting. Men er det mange stiler dresser, kinesisk stil, vestlig stil. Forskjellige stiler, ulike materialer, fargen er forskjellig. Ulike stiler av toalettbord innebærer de forskjellige egenskapene til kvinner, men kommoden plassert, det er en tilsvarende stress.

Generelt plasseres kommoden i soverommet. Men bestemt dresser plasseringen er ikke det samme. Ulik plassering har en annen psykologiske indirekte rolle. Plassert i tett nærhet til sengen er i dvale. Soverommet er den mest komfortable og mest attraktive rom for alle. Fordi inn på soverommet på naturlig søvn, naturlig la deg den mest avslappet tilstand, at soverommet er selv avslapning sted. Natt bad, etter en enkel smøre, tappe hudpleieprodukter, til sin fulle absorpsjon, når huden er fullt Nyt og absorbere egne næringsstoffer.

Regelmessig rydde opp Utgåtte produkter

1. mascara: så lenge bruken av åpne, livet er bare ca 3 til 6 måneder, fordi trekke i den hyppige trekk ut, mye luft vil gjøre krem tørr, oppe skal caking, fluer og andre problemer. Du kan ha tørke mascara, brukes til å lage øyenbryn krem, effekten er god.

2. øyenskygge, rødme, pulver og andre boks-formet makeup: bruk av en lang periode, så lenge bevaring av riktig to eller tre år uten problem. Hvis det er agglomerert eller misfarget kastes bort, er det fordi rødme fuktighet eller oksidasjon har ført til forverring.