Hjem > Nyheter > Innhold

Dresssing Table Regular Rengjør Utløpt Produkter

Jul 01, 2017

Dresssing Table Rengjør regelmessig utgåtte produkter

Nyttårs sesong, er ikke at mangelen på den mest passende på bordet! Faktisk, kvinners toalettbord og garderobe, alltid utsatt for vakker sammenflettet. Hvorfor ikke dra nytte av nyttårets gode tider, kommodeen å rydde opp, tømme den tapt, planlegge venstre, og deretter gjøre kjøpsplanen, for å nøyaktig elske den gamle kjærligheten.

Sminke hudpleie på alle

Bad dobler som et toalettbord

Hvis badet er stort nok til å være gjennomsiktig, kan du bruke daglig hudpleieprodukter plassert på badet, inkludert kroppspleieprodukter. Romslig og forfriskende speil, lys belysning, samt bare et godt bad av hudtilstanden, kan gjøre deg en etter en på badet for å løse et komplett sett med vedlikehold.

I følge babyklassens funksjon

I tillegg til øyeblikket er bruken av øst, kan den andre babyen ryddes opp etter opptak. Først forbereder du to forskjellige farger eller mønstre av forskjellig oppbevaringsboks, en lastet makeup, en annen utstyrt med hudpleieprodukter; Etterfulgt av et notat på boksen, boksen er hele babyens navn og holdbarhet skrevet på, så klar til å bruke The

1. hudpleieprodukter: først med bomull dyppet i alkohol, hetten og kanten av munnen tørker ren. Dette kan ikke bare desinfisere, men kan også enkelt avle munnen av oljen og vokskvaliteten til vinen grundig ren. Og bruk deretter båndet for å forsegle flasken, for å unngå at væsken fordampes tørr.

2. leppestift: med et rent vevpapir vil bli rørt med leppedelen av forsiktig tørke bort et lag, du kan sette opp.

3. Øyenskygge, rødme, pulver og annen boksaktig sminke: først med en ren bomullspanel, vil bli brukt, skittent pulver slette, og deretter dyppe bomull dyppet i alkohol, pulverboks skallet, kant, speil tørke igjen, og Åpne deretter stedet der solen ikke er direkte, luftsirkulasjon 5 minutter, kan settes opp for å bygge opp.

Tidlig å miste vekt på bordet

Rengjør regelmessig utgåtte produkter

1. Mascara: så lenge bruken av åpen, lev bare ca 3 til 6 måneder, fordi det trekkes inn i den hyppige uttrekkingen, vil mye luft gjøre kremet tørt, med oppe blir det agglomerasjon, flyben og andre problemer. Du må tørke mascara, pleide å lage øyenbryn krem, effekten er god.

2. Øye skygge, rødme, pulver og andre boks-lignende kosmetikk: bruk av en lang periode, så lenge bevaring av riktig to eller tre år ikke noe problem. Hvis det har blitt agglomerert eller misfarget å bli kastet bort, er det fordi rødmefukten eller oksidasjonen har ført til forverring.

3. Emulsjon, krem og andre krem hudpleieprodukter: Hvis du har smurt litt stiv, eller vanskelig å presse, press jevnt, viser det at produktet har forverret, kaster det raskt bort. Selv i ansiktet viste ikke allergisk fenomen, det er ingen vedlikeholdseffekt.