Hjem > Nyheter > Innhold

Dresssing Table More Style

Aug 25, 2017

Dresssing Table Flere stil

1. Ved rengjøring og vedlikehold av kommode må du sørge for å avgjøre om det er rent rengjøringsservietter. Når du rengjør eller tørker støv, må du passe på å bytte eller bytte den med en ren klut.

2. For å opprettholde den opprinnelige lysstyrken på kommode, kan du bruke rengjørings- og vedlikeholdsagent. Spray voks hovedsakelig for en rekke tre, polyester, maling, brann gummi og andre materialer, toalettbord. Rengjørings- og vedlikeholdsmiddel for en rekke skog, glass, syntetisk tre eller USA og annet materiale, toalettbord, spesielt for blandet materiell kommode.

3. Vedlikehold av pleiemiddel: pleiemiddel og rengjøringsmiddel før bruk, er det best å riste det, slik at tankens flytende komponenter helt slippes ut. Så igjen å gni salongbordet, vil kunne spille en veldig god vedlikeholdseffekt.

1, kommode stil

Dresser stil mer, europeisk og amerikansk stil, kinesisk stil, klassisk stil. Skåret design, og det overordnede rammeverket vil være annerledes.

2, speilet av kommode

Speilmaterialet er intakt, klarhet er rett og slett, det er ikke noe sted å sløre ghosting. Ramme kant og speil er kompakt, det er ikke noe løs fenomen.

3, kontroller kvaliteten på kommode

Kommode ser på formaldehydinnholdet og kvaliteten på platen og kvaliteten på malingen.

1, i luften når våt, ikke gå til vinduet puste, bør lukkes vinduer, spesielt sør og sørøst windows, samt den høyeste luftfuktigheten er på morgen og kveld timer. Hvis du føler at inneluften ikke kan strømme, kan du i middag og ettermiddagstid åpne for en stund dør;

2, kan du bruke absorberingsboksen og absorberingsposen for å tørke rommet

Absorbent boks for garderobe, sko fuktighet, vanligvis inneholder kalsiumklorid partikler, de fleste også lagt til essensen, så sett avfukting, aroma, anti-mugg, deodorant og andre funksjoner i ett. Bruken av absorberende poser er bredere, i tillegg til tørre klær, men også på lærvarer, bøker, kameraer, datamaskiner, plater og annen avfukting. Hvis det plasseres i et lukket rom, vil effekten være veldig god;

3, med avisen anti-mugg-metoden

Denne tilnærmingen gjelder for begrenset liten plass, for eksempel garderobe, sko og så videre. Som på bunnen av garderoben kan innsiden av skapet dekkes med aviser, det kan ikke bare absorbere fuktighet, og lukten av blekk på avisen kan også være insektmiddel. Men også i de våte skoene som er fylt med aviser, kan vannopptaket samtidig holde skoene ikke deformerte.

4, med kullavfuktingsmetode

Kullavfukting er nå den mest populære fuktsikker måte. Kan være svart trekull i forkant å koke i 10 minutter, filtrere ut fukt, ventilerte tørre, sett to dager senere plassert i en pustende kurv, plassert i romets diagonale posisjon kan være. Hvert rom legger 5 - 10 / KG eller så. Kullprisen vil bli billigere, og kan gjenbrukes etter tørr, denne metoden er rimeligere.