Hjem > Nyheter > Innhold

Dresssing Bordmaterialevalg

Jul 13, 2017

Dresssing Table Material utvalg

I de senere årene har metallmøbler vært populært. Plate møbler til rimelige priser, vakker form, så i dagens samfunn mer og mer populært. Og relatert til kvaliteten på metallplater er nøkkelen til valg av materiale, så hvordan velger man platenes møbelmateriale? Sammen for å se hjemmet Xiaobian hjem for denne introduksjonen det.

1, gran integrert brett: gran brett også kjent som brettet, det er en liten del av et lite stykke, alle leddene må bruke lim; For det andre er treet mykt, styrken er ikke nok, lett Deformering av sprekken; Tredje, overflaten er ikke glatt, lett å krysse klærne, og løse krok tilnærming er polert maling, noe som vil forårsake en stor kostnad, to lukt, ikke miljøvennlig, tre maling lett å endre farge, Fall off Fjerde, lett å Insekter, ikke lett å ta vare på.

2, tre hydrogen ammoniakk plate: melamin bord, fullt navn er melamin impregnert film papir vender trebasert panel. Det er med forskjellige farger eller teksturer av papir inn i melaminharpikslimbrettet, og tørkes deretter til en viss grad av herding, blir brolagt i sponplater, mediumdensitetsfiberplate eller hardfiberplateoverflate, laget av varme Dekorative plater. I dag er markedet for tallerkenmøbler som brukes i substratet denne typen brett, substratet er delt inn i tre hydrogen-ammoniakk-sponplater og tre hydrogen-ammoniakk-MDF. Melaminbrettdesign endrer mer og mer personlighet, er europeiske toppmøbelfabrikanter av valg for materialet, men miljøkravene til platen er svært strenge, må oppfylle European E1-standarden.

3, trebearbeidingskort: trebrett som er markedsplatebrettet, det er bruk av naturlig peeling finer og massivt tre puslespill av plast, varm presset fra platen. I henhold til kvaliteten på materialet og overflaten av tekstur kan overflaten bli delt inn i "gode varer", "førsteklasses varer" og "kvalifiserte produkter". Kjernen i materialet også poppel, bjørk, furu, paulownia og andre. Overflatemateriale kan være i kjernen på begge sider, hvor ett eller to lag av finer, kan klassifiseres som tre-tier blockboard og fem-tier blockboard. Blokkbrettproduksjonsprosess vil det være overdreven formaldehydutslipp, tverrbøyningsstyrke ukvalifisert, produkt fuktighetsinnhold mislyktes, lav limstyrke og andre aspekter av problemet. Blockboard pluss et lag av tre korn tre PCT bord, og deretter maling er nå trebearbeiding møbler i en vanlig praksis.

Over er materialet på platen hvordan du velger materialet, i håp om å hjelpe alle. Det er mange typer møbler, forskjellige materialer har forskjellige egenskaper, venner i kjøpet, vi må være mer oppmerksom på å unngå å bli lurt. I tillegg kjøp av metallplater møbler, men også ta hensyn til sin merkevare, for å hindre lurt.

Intelligent utvikling

Folk er slags lat, det er en kjendis sa, mange patenterte produkter er lat oppfunnet, fordi lat for lat til å gjøre ting, men måtte gjøre, så oppfinnelsen av ting som skal erstattes. Konseptet med smarte møbler har lenge vært opprørt, men virkeligheten er ikke, amerikansk film er faktisk sett. Kombinasjonen av smarte møbler produkter for å bryte den tradisjonelle kombinasjonen av møbler modell, møbler produkter er ikke lenger av produsentene har det endelige si, men i henhold til kundens preferanser og familie, kontor til den faktiske situasjonen for fri kombinasjon, visdom i Møbler, lage møbler med intelligens Og mote, er den fremtidige utviklingen trenden med møbler, verdig oppmerksomhet.