Hjem > Nyheter > Innhold

Dresssing bordet er sunt og sunt

Sep 30, 2017

Dresssing Table Sunn og sunn

(Dresser)

1, ren massivt tre dresser materiale

Vi ser ofte på møbelmarkedet er i utgangspunktet ren tresko, den største funksjonen er sterk og veldig holdbar, og bruken av livet er relativt lang, det er en mer fremtredende fordel er mer miljøvennlig.

Faktisk er massivt treforhandler det beste valget for soverommet kommode, naturlig tre helse og miljøvern, og ulike massivt tre materiale har forskjellige funksjoner, er sunn folk, massivt tre dresser hver kvinne er verdt å ha! Dette tillater sunn og vakker sameksistens, kan være veldig godt å nyte dette fantastiske livet.

2, tre og tre kombinasjon av kommodematerialet

Plate-wood kombinasjon av kommode, selv om overflaten ser ut som et massivt tre, men faktisk ved kombinasjonen av trebaserte paneler og massivt tre laget av en slik kommode i bruk av en periode, vil det være betydelig risting , Fordi den kunstige grepet spiker kraften er ikke solid tre grep nagel kraft sterk.

Plate og tre laget av kommode, selv om det ikke er så solid som trelasteren så solid, men fra utseendet, er det også et visst lyspunkt, men er kunstig opprettet, med et visst innvendig design som gjør forbruk Hvem er veldig glad i, men tillater også brettkombinasjonen av kommode i markedet å ha et bestemt fotfeste!

Alle vil ha en annen hobby, så valget av dressingbordsmaterialet er helt sikkert annerledes, uansett hva du liker materiellet av kommode, så lenge din egen tilfredshet, slik at familien er mer behagelig å bruke, det er et bedre valg, men fremdeles foreslår at du velger dresserprodusentene må være forsiktig når dette ikke bare er forholdet mellom utseendet til nydelig, til en viss grad også relatert til familiens helseproblemer. Nå er flere og flere folk i retning av den tradisjonelle trekke seg bort, men det er fortsatt noen venner som tradisjonelle kinesiske møbler, inneholder det ovennevnte kinesiske TV-kabinettet, ikke bare kombinert med noen av det tradisjonelle designkonseptets skap, også noen moderne elementer, er et mer karakteristisk TV-skap, tror jeg at en liten rolig karakter av mennesker vil like den.

Mote trend er et synonym for moderne unge mennesker, unge mennesker som noen av de mer føler stilen av ting, denne moderne mote følelsen av den sterke stuen TV-skap er designet spesielt for folk som liker mote stil, svart maling, god glans, Rustfritt stål mønster, god pleie av kinesisk stil dressingskap, ser veldig komfortabel ut.