Hjem > Nyheter > Innhold

Dresssing Tabell Distinguish Etter Funksjon

Oct 27, 2017

Dresssing Table Distinguish etter funksjon

Kjolen er designet for kosmetisk skjønnhet, ikke nødvendigvis en dame spesialitet, og selvfølgelig en kvinnes møbler. På møbelmarkedet kan formen på dresseren beskrives som forskjellige stilarter, elegant utsøkt, rund, firkantet, lang, oval, geometrisk speil, streamerplendor. Det er ikke bare en dressing skjønnhetsverktøy plattform, eller møbler dekorasjon i et naturskjønt sted i rommet plassen har en viktig dekorativ effekt.

Dressing Table er vanligvis sammensatt av sminkespeil, toalettbord, dressingskap, dressing stol, sminkespeil komposisjon. Speil er store og små, forskjellige former, kan gjøre dresserne tydelige fra alle vinkler for å se sitt eget ansikt. Dedikerte belysningsarmaturer, som vanligvis er installert på begge sider av speilet, gjør at lyset blir jevnt opplyst i det menneskelige ansiktet. Også installert i toppen av speilet, men effekten er ikke nødvendigvis den beste. Stedet på kommode er plassert på siden av soverommet, og den ideelle stillingen er hjørnet av sengen til venstre og høyre, men ikke hele sengen. Ikke vær på sengen, kort sagt, kan ikke se sengen fra speilområdet også.

Hvis soverommet ditt er lite, er det også utelatt kommode, og dresser dressing verktøyet i toalettet hjørnet av stedet, men tross alt, er en siste utvei, det er en dedikert kommode eller mye praktisk, mye praktisk . Dressers i ulike former, i henhold til funksjonelle skillet har følgende typer:

1. Sengen skap type: generelt med sengen sammen i en, den generelle følelsen av sterk. Omkledningsbord og sengetøyskap, lagringsområde.

2. Kombinasjon: En kombinasjon av høy og lav kombinasjon av to. Høy kombinasjon av dressingborddesign i kombinasjonsskapet, besittelse av en liten enhet; Lav kombinasjon av generell kommode og lavt kabinett forbundet med lappeteamet, sterkt dekorativt.

3. Skrivebordstype: både på bordet og på skrivefunksjonen, egnet for mer enn 2 personer samtidig som de lærer, skriver familien.

4. Selv seng: i forbindelse med sengetilpasningen, i designet bør streve etter harmoni med sengen og forenet.

5. Kombinasjonskapstype: plassert i kombinasjonsskapet, opptar ikke selv for mye plass, egnet for bruk i små rom.

6. Enkelt punkt: inkludert hjørnet, det vil si bruk av hjørneutskriftsinnstillinger. Ett ord, det vil si en kropp ved en vegg. Denne typen form kan kombineres med andre former for møbler, men også unikt, i modellering kan ha et større gjennombrudd.

Med tidenes fremgang, kombinert med det faktum at Kinas boliger vanligvis ikke er veldig romslige faktiske situasjoner, er dresser ikke bare en kjole for skjønnheten av møbler, ofte også både skrivebord, nattbordskap, side noen andre møbler, Rullerens rolle i soveromsmøbler er også selvsagt.