Hjem > Nyheter > Innhold

Dressing Table Dekorer en stil

Sep 04, 2017

Dressing Table Dekorer en stil

I virkeligheten vil hver pike av skjønnhet velge en kommode for å sette kosmetikk og husholdningsprodukter, men hvordan å velge kommode? Jeg forteller deg i dag:

1. Dressing table stil, i henhold til den overordnede stilen på rommet, velg stilen på dressingbordet.

Hvis rommet ditt dekorerer en stil som er landlig stil, kan du velge bucolic kommode; Hvis kinesisk stil dekorere en stil, kan du velge kinesisk stil kommode; Hvis det er europeisk stil, dekorere en stil, kan du velge vårt Shandong dressingbord for å produsere produsentens europeiske stil dressing table 2. Dresser speil

Speilet må foldes slik at når du ser i speilet, kan du se vinklene i ansiktet ditt og se tydelig hvor du ser ut

3. Miljøvern

Når vi kjøper en kommode, må vi se kvalitetssertifikatet for kommode, se plankformaldehydinnhold og -kvalitet, det er best å lukke laken på laken, se etter om det har skarp lukt, i så fall, bør du ikke kjøpe; Når formaldehyd når en viss konsentrasjon, har folk en følelse av ubehag. Formaldehydkonsentrasjoner større enn 0,08 m3 kan forårsake øyeirritasjon, kløe, smerte i halsen, heshet, nysing, tetthet i brystet, astma og dermatitt. Forskjellige tegn velger forskjellige toalettbord

Dresser alltid la en person tenke på en liten kvinne til det glasagtige gule bildet, nå har det blitt den mest attraktive utsmykningen i husholdningen. Som det sier: "lukt kvinnen", faktisk kan kommode også kjenne kvinner. (Dresser)

1, for å advokere ego, som uformell moderne kvinne, vil hun foretrekke uavhengig dressingbord, fordi uavhengig dresser er mer fleksibel og valgfri, er utsmykningseffekten ofte mer fremragende. Du har kanskje ikke trodd at kvinners kosmetikk kunne knyttes til aromaen av boken, men noen av dem glemte ikke å holde Eileen Changs romaner mens de maleri sminke.

Speilet på den midtre skuffen på dette bordet kan etterlades, og tapetet er laget i et flatt bord som kan brukes som et skrivebord. Kombinasjonen av stor bryst og dresser, elegant, stabil form, tung farge gjør det til en slags fransk stil, med mystisk og romantisk atmosfære. Den varme tonen i loggen, det naturlige mønsteret som presenteres av den årlige ringen av året, som inneholder den rustikke elegansen, utgjør designers jakten på den perfekte designfilosofien.

2. For kvinner som foretrekker et europeisk stilhjem, er det en etterligning av europeisk klassisk dressingbord for dem. Denne typen generalkonstruksjon er konsistent, mesa er laget av marmor, over hvis det legges på noen av moderne, ekstremt sterke, små tilbehør, kan liten familie passe til soverommet følelser som gjør at en person sover.