Hjem > Nyheter > Innhold

Dresssing Bord Rengjøring Og Vedlikehold

Jul 27, 2017

Dresssing Bord Rengjøring og vedlikehold

1. Ved rengjøring og vedlikehold av kommode må du sørge for å avgjøre om det er rent rengjøringsservietter. Når du rengjør eller tørker støv, må du passe på å bytte eller bytte den med en ren klut.

2. For å opprettholde den opprinnelige lysstyrken på kommode, kan du bruke rengjørings- og vedlikeholdsagent. Spray voks hovedsakelig for en rekke tre, polyester, maling, brann gummi og andre materialer, toalettbord. Rengjørings- og vedlikeholdsmiddel for en rekke skog, glass, syntetisk tre eller USA og annet materiale, toalettbord, spesielt for blandet materiell kommode.

3. Vedlikehold av pleiemiddel: pleiemiddel og rengjøringsmiddel før bruk, er det best å riste det, slik at tankens flytende komponenter helt slippes ut. Så igjen å gni salongbordet, vil kunne spille en veldig god vedlikeholdseffekt. (Dresser)

1, rent og ryddig

Kommode er uorganisert, noe som indikerer at eieren ikke er god til å organisere den private saken, noen av de viktigste elementene kan lagres i kommode

2, fargevalg

Dresser farge vil påvirke formue, vanligvis i hvitt, gul er bedre, det bestemte valget bør også være basert på sine egne fem elementer til condition.

3, naturlig gourd dekorasjon

Henger i kommode en naturlig kalebass, gjør ikke bare deg mer sunn og vakker, men også bedre økonomistyring, gifte kvinner vil gjøre deg bedre til mannenes lommebokhåndtering.

Alle massivt tre furuskog

Til massivt tre som underlag, velg kvaliteten på verdifullt furuskog for panelet, polert av en rekke polert, mer komprimeringskapasitet, lett å deformere sprekker, holdbar.

Slå av tre deler av lysbildet

Utvalg av tre-jernbane-installasjon av høy kvalitet, etter at 50.000 draktest kvalifisert, trykk og dra glatt, anbefalt stille, ingen støy, lang levetid, sikkerhet, utstyr og vasking er veldig praktisk

Gravering mold invertert modus

Den nyeste typen møbeldørmodus, for å få mest utsøkte graveringer, markerer high-end-karakteren.

Snekker hugget atmosfæren inn i gudene

Etter lag med skåret polert mold, kondensert til en perfekt preget inn i gudene, for å bringe hjemsmaken

Tykke benkeplater

4 cm tykke benkeplater, super bærende, hjørne jevn filet design, omsorg for familiens sikkerhet.

1, kommode stil

Alle har sitt eget forskjellige estetiske synspunkt, så utseendet på valget så lenge individet liker på linjen, men dresserens utseende er det beste valget med pensel, så lett å rydde opp og vil ikke trenge inn i kommode , Påvirker dressing Utseendet på bordet. På samme tid kan også være basert på den generelle stilen på rommet for å velge stilen med kommode.

2, speilet av kommode

Speilet av kommode i valg av tid kan ikke bare se ut som det kan være, kommode speilet må brettes design, slik at du ser i speilet, kan du se sitt eget ansikt i de ulike vinklene, klart se Hvor er problemet med egen sminke.