Antikk skåret hvitt nattbord med en skuff

Den vil passe komfortabelt i et hjem eller på et kontor. Det vil motivere deg til å holde friske blomster eller planter i bo- eller arbeidsområdet ditt. Selv om det er ment å være et innendørs plantestativ, kan dette stykket muligens vise frem kunst, bilder eller en lampe, mens det fremdeles gir plass til et lite anlegg.

Produktdetaljer

Rask informasjon:

Gjenstandsnavn

Antikk skåret hvitt nattbord med en skuff, Mutilple Colors

Struktur

Montere

Modell

6093

Farge

Overflatemaling
Farge i henhold til kunde

Produktstørrelse

350 * 350 * 770mm

Pakkestørrelse

400 * 400 * 820mm

NW / GW

4.8 / 6.5kg

OEM

Tilgjengelig

CBM

0,1312 m³

MOQ

213

Leveringstid

30-40 dager i henhold til mengden

40HQ

495

Materiale

Pine + Paulownia + Multi-Layer Boards

Betalingsbetingelser

T / T, L / C

Pakke

Postkassepakke eller Eksporter standardpakke

Produktvisning:

Produkt introduksjon:

Den vil passe komfortabelt i et hjem eller på et kontor. Det vil motivere deg til å holde friske blomster eller planter i bo- eller arbeidsområdet ditt. Selv om det er ment å være et innendørs plantestativ, kan dette stykket muligens vise frem kunst, bilder eller en lampe, mens det fremdeles gir plass til et lite anlegg. Det er også allsidig nok til å kunne brukes som telefonstativ. Den har en enkelt oppbevaringsskuff for notisblokk og penn. Det gir en rekke funksjonelle og attraktive dekorative løsninger.

Produktfunksjoner:

1.Made av høykvalitets tre. Utvalget av dette nattbordet er nøye valgt av oss. Vi bruker naturlig treverk av høy kvalitet. Disse skogene er sjelden crusted og har en naturlig tekstur, og helse og miljøbeskyttelse vil ikke forårsake noen negative effekter på menneskers helse. I tillegg er dette bordet veldig solid og holdbart, med en god levetid;

2. Liten størrelse og smart design. Dette nattbordet er lite i størrelse og lett i vekt, så det er veldig enkelt å flytte og koster ikke krefter. Du kan enkelt flytte dette nattbordet til alle steder i rommet selv.

Hot Tags: Antikk skåret hvitt nattbord med en skuff, leverandører, fabrikk, billig, kjøp, pris
Forespørsel

You Might Also Like