Hjem > Utstilling > Innhold

Møblerimport, eksport viser svakhet i første halvår

Nov 29, 2016

Møblerimport, eksport viser svakhet i første halvårHØYPUNKT - I Møbler Dagens High Point Markedsåpningsdagutgave, kan leserne forvente detaljert informasjon om import og eksport av møbler i løpet av første halvår.

Som vi tidligere har rapportert på nettet, var den totale importen bare 2% og eksportert ned 5%. Dette er et tegn på ikke bare svak etterspørsel i USA, men også et tegn på at globaliseringen generelt har mistet noe damp - i hvert fall i første halvår.

Kanskje en betydelig skudd i forbrukeraktivitet i og utenfor kan øke disse tallene i andre halvdel, men det må bare være det - betydelig.


På eksportsiden, som bringer veksten til mange innenlandske produsenter, kom mye av nedgangen i etterspørselen fra Canada og Storbritannia (hver ned 5%), Kina (ned 19%) og Saudi-Arabia (ned 17%).
Siste gang vi sjekket med noen innenlandske produsenter, var disse faktisk noen av vekstmarkedene for eksport. Den gode nyheten er at det var noen økninger i eksporten til Mexico (opp 21%) og Japan (opp 108%).


Hva tror du kjører disse trendene? Er din bedrift vondt på grunn av den totale nedgangen i eksporten?