Toppselgende Tremøbler Soverom forfengelighet Bord Makeup-konsoll Dressers Desk

Dette toppselgende tremøbler Soverom Vanity Table Makeup Console Dressers Desk er laget av høykvalitets paulownia, furu og MDF. Disse materialene har god styrke og er miljøvennlige. Vi malte overflaten på produktet, og malingen vi bruker er trygg og luktfri.

Produktdetaljer

produkt introduksjon

Dette toppselgende tremøbler Soverom Vanity Table Makeup Console Dressers Desk er laget av høykvalitets paulownia, furu og MDF. Disse materialene har god styrke og er miljøvennlige. Vi malte overflaten på produktet, og malingen vi bruker er trygg og luktfri. Toppselgende Tremøbler Soverom Vanity Table Makeup Console Dressers Desk har karakteristikk for europeisk stil. Hvert bord er utstyrt med tredimensjonale utskårne blomster, HD-glass og en stor skuff. Så dette produktet er både praktisk og utsøkt.


Detaljert informasjon

Materiale: Paulownia, furu, MDF.

Størrelse: 90 * 40 * 148cm

Emballasje: 95 * 48 * 36cm

NW: 21.5kg


Produktfordeler

Vårt mest solgte tremøbler Soverom forfengelighetsbord Makeup Makeup Console Dressers Desk er laget av våre erfarne arbeidere. Disse produktene blir eksportert til hele verden og hylles høyt av våre kunder for overlegen kvalitet og konkurransedyktig pris. Vi har et bredt spekter av produkter og det beste ettersalget du vil få!


Hot Tags: toppselgende tremøbler soverom forfengelighet bord sminke konsoll kommoder desk, leverandører, fabrikk, billig, kjøp, pris
Forespørsel

You Might Also Like