Hjem > om oss

Shangdong Kult møbler co, Ltd ble etablert i 2015, med en registrert kapital på RMB 10 millioner, og det er en moderne privat eide foretak med en samling av produksjon, design og salg.

Fabrikken ligger i Heze byen med enkel tilgang og rike ressurser. Fabrikken dekker et område på 31000 kvadratmeter og bygging området er mer enn 20080 kvadratmeter. Vi har 368 (inkludert 37 Senior teknisk staber) ansatte og mer enn 100 sett avanserte Trebearbeiding utstyr som inkludert to automatisk elektrostatisk suspendert air maleri linjene og to amerikansk nettsted. Vi kunne møte kundens ulike etterspørselen med avansert teknologi.

Hovedproduktene har fire serier:

1 dresser serien.

2, forfengelighet serien,

3, bord og stoler serien,

4, tre seng-serien.

Råvarene inkludert solid og hardt tre, MDF, kryssfiner og en rekke dekorative felt, kan vi også gjøre Tilpass møbler. Våre produkter har eksportert over 30 land og regioner av pålitelig kvalitet. Main markedet er Europa, USA, Japan og Sør-Korea, og vi fikk godt omdømme fra brukere.

Vår misjon er "fokuserer på møbler, intensjoner tjenester" vi vant kunder tillit og ros av hjertet mens utvikle møbler markedet. Vi tror at gjennom vår kontinuerlig innsats og jakten, vi må oppnå gjensidig nytte og vinn-vinn situasjon i møbelindustrien.